Evenimentul Zilei > Actualitate > Mașină de poliție IMPLICATĂ în accident. NU avea semnalele PORNITE
Mașină de poliție IMPLICATĂ în accident. NU avea semnalele PORNITE

Mașină de poliție IMPLICATĂ în accident. NU avea semnalele PORNITE

O mașină de poliție din capitală a fost implicată într-un accident după ce a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Aceasta a lovit un alt autoturism în care se se aflau doi adulți și trei copii, fără să fie răniți, însă doi polițiști au fost nevoiți să se prezinte la spital pentru inverstigații, anunță știripesurse, citând Digi 24.

″În stânga mea mai era o maşină, a făcut la stânga şi după ce am intrat şi eu m am trezit izbit din stânga de această maşină a poliţiei. Erau pe roşu, pentru că de pe şoseaua de unde au venit erau două coloane de maşini care aşteptau la roşu. Nu avea semnale, când m-am dat jos din maşină m-am dus să văd ce s-a întâmplat cu copiii şi când m-am întors avea semnalele pornite”, a povestit șoferul, potrivit stirileprotv.ro

“Eram vis a vis şi am văzut cum mergeau şi ăsta care a făcut accidentul nu avea semnalele aprinse, cel din spate le avea. S-a întâmplat accidentul şi l-a pus unul dintre ei să dea drumul la semnale când era maşina accidentată. Ei au trecut pe roşu, domnul era pe verde”, a explicat unul dintre martorii de la fața locului.