Politicieni în campanie. Barna, epigonul lui Petre Roman și admiratorul Vioricăi Dăncilă

Politicieni în campanie. Barna, epigonul lui Petre Roman și admiratorul Vioricăi Dăncilă

Campania electorală este, de regulă, înverșunată atunci când contracandidații se întâlnesc, dar idilică în momentele în care aspiranții la cea mai importantă funcție în stat se întâlnesc cu electoratul. Nu pupă ei icoane toată viața, cât se pupă într-o lună cu susținătorii.

Fericit în România, candidatul USR Dan Barna este, în continuare, umbra lui Iohannis peste hotare. L-a urmat în America, este adevărat nu chiar până la Casa Albă, iar ieri era într-un avion de linie spre Bruxelles, unde președintele participă la Consiliul European.

Modelul APACA, în epoca lui Dan Barna

Prezidențiabilul USR Dan Barna, cu un infinit mai scăzut sex-appeal decât Petre Roman al anilor 90-atunci când doamnele textiliste nu mai voiau nici Kent, nici valută, a descins într-o fabrică de confecții din Roman. Se prea poate ca muncitoarele să nu se fi lăsat seduse de zâmbetul lui Barna. Nu doar că nu i-au rupt pulovărul de pe el, dar nici nu s-au înghesuit să-i asculte promisiunile. Dacă era Barna președinte, Petre Roman nu ar mai fi avut succes la APACA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viorica Dăncilă, cuceriri în lanț

Dacă la Țândăreni, prezidențiabila PSD a făcut ravagii în parc, pe unde a defilat de mână cu primărița Nicoleta Toma, ieri, la Constanța, Viorica Dăncilă a pupat tot ce a prins. Tânărul din imagine nu este Florin Salam, deși pare a fi, însă este greu de crezut că ar fi putut trece de Kevin Costner-ul liderei. Mihai Fifor nu a slăbit-o din ochi și a zâmbit cu satisfacție.

Cel mai mare șoc l-au avut ieri pasagerii cursei Tarom care călătoreau la Bruxelles. Stewardesa care le arăta cum se pot salva în caz de vreo turbulență, semăna leit cu Viorica Dăncilă.Și cocul doamnei era aproape la fel cu cel al primei femei premier din istoria României.

În acest timp, reala Viorica Dăncilă a sărit imediat, cot la cot cu medicii, în ajutorul unui bărbat care venise la miting, la Murfatlar, și căruia i s-a făcut rău.

EBA revine în scenă

Numele Băsescu trage încă greu pe scena politică. Dacă Traian Băsescu a plecat la Bruxelles, a rămas mezina familiei să se implice în țară. Elena pare că vrea să revină pe scena politică. Ea este tot mai prezentă în PMP. A făcut întâi o vizită de curtoazie la sediul partidului, unde spune că a găsit vechi prieteni. Miercuri, a fost printre cei care au tăiat panglica la sediul PMP din Sectorul 6. Ea garantează pentru Ștefan Florescu, candidatul partidului la Primăria de sector.

EBA are trei copii, două fete și un băiat, și recent s-a despărțit de iubitul ei, tatăl micuței Anastasia, Cătălin Gheorge zis Tomată. Primii doi copii, Sofia și Traian Jr, îi are cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Despărțirea de Tomată nu s-a făcut cu prea mult tam-tam, amândoi fiind foarte discreți.