Nu pe aceștia îi vizează însă propaganda birocraților de la Bruxelles, ci pe cei care, în materie de politică, gândesc exact ca suporterii echipelor de fotbal. Unii politologi îi numesc hooligans, pentru că nu sunt interesați să analizeze faptele. Și-au ales favoriții după două-trei idei care sunau bine, iar acum îi susțin până la moarte, indiferent ce demonstrează faptele.

Oare cu cât fanatism trebuie să crezi în nobilele valori progresiste, în corectitudine politică, multiculturalism și diversitate încât să nu vezi că milioanele de imigranți aduc cu ele războiul și sărăcia în întreaga Uniune și nicio țară nu va scăpa de această avalanșă? Ce om întreg la cap mai poate crede ce spune Timmermans? Ultimele atacuri la adresa Poloniei și Ungariei ale acestui candidat al Partidului Socialiștilor Europeni la funcția de președinte al Comisiei Europene sunt de-a dreptul stupefiante.

„Noi am muncit zi si noapte in ultimii ani pentru a întări securitatea granițelor europene, am investit în asta. (…) Că vrem să dăm vize pentru imigranți, dar asta nu e de competența Comisiei, ci a statelor membre… Politica e ceea ce este, adevărurile sunt cosmetizate, situațiile exagerate, dar aici e ceva dintr-un univers paralel și nu cred că este corect ca președinele CE și instituția care servește toate statele membre sa fie tratați intr-un asemenea mod de un stat membru”, a replicat Timmermans la campania ungurilor care vizează deconspirarea planurilor globaliste.

Da, domnule Timmermans, ungurii au dreptul să știe, ca de altfel toți europenii, că această „coaliție monstruoasă” care se naște la Bruxelles între populari, socialiști, centriștii lui Macron și ecologiști chiar asta va face: va împiedica statele naționale să-și protejeze granițele, va impune cote obligatorii și va facilita sosirea a milioane de oameni din lumea a treia sub orice fel de pretexte. Dovezile sunt nenumărate, chiar dacă încercați să ne prostiți în față că munciți zi și moapte să apărați Europa. Și nu e vorba numai de faptul că Junker cere acum eliminarea partidului lui Orban din Partidul Popularilor Europeni, cum i-a ordonat public Soros acum câteva zile. Nici de declarațiile unui alt comisar, grecul Dimitris Avramopoulos, că Europa are „nevoie” de încă 70 de milioane de imigranți („Toți trebuie să fim gata să acceptăm migrația, mobilitatea și diversitatea ca fiind noua normă și să ne adaptăm politicile în consecință” ), ci chiar de declarațiile dumneavoastră care promiteați la sfârșitul anului trecut că, dacă veți fi ales președintele Comisiei Europene, veți zdrobi guvernele conservatoare și veți deschide porțile Europei pentru africani.

„Răspunderea pentru populația africană, care se așteaptă să se dubleze până la 2,2 miliarde de persoane până în 2050, se bazează atât pe noi în Europa, cât și pe africani (…). Dacă nu luăm pe umerii noștri această responsabilitate, procesul de dezumanizare a refugiaților și migranților va continua. Lipsa de interes pentru oamenii care se îneacă în Mediterana va crește, iar noi vom pierde sensul valorilor noastre”. Când minte și când spune adevărul Timmermans? Care e adevăratul scop al uriașei coaliții împotriva populiștilor? Sunt întrebări la care ar trebui să vă răspundeți singuri înainte de a vota pentru Parlamentul European. Nu cumva votul nostru va fi folosit pentru a ne da tuturor viața peste cap dincolo de orice imaginație pentru ca elitele să-și atingă obiectivele oculte?