Poliția și Parchetul Dâmbovița și-au început conferința privind cazul fetiței dispărute vineri seară și găsite duminică fără viață cu mulțumiri, scrie Digi24.

Șeful IPJ Dâmboviţa, comisar-șef Sorin Păun: „Vreau să dau citire celor care m-au sprijinit. Ne pare extrem de rău că ne confruntăm cu situația tragică. Transmitem condoleanțe familiei.

Încep prin a mulțumi tuturor celor care au fost alături de noi în această misiune, respectiv tuturor cetățenilor, presei, conducerii Inspectoratului General al Poliției Române, care ne-a sprijinit cu tot ceea ce am solicitat, Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, structurilor de comandă ale Criminalității Organizate, Inspectoratului General de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Institutului Național de Criminalistică, voluntarilor din organizațiile neguvernamentale 4×4 și Asociației Câinilor Comunitari… Utilitari, scuze, Inspectoratului General al Aviației din Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și nu în ultimul rând primăriei comunei Gura Șuții pentru mobilizarea exemplară de care a dat dovadă.

Am terminat de citit ce aveam de citit…”.