Polițistul a declarat că acuzațiile făcute de femeie ar fi neîntemeiate și că nu acesta ar fi adevărul.

În 27 aprilie 2017 la Biroul Accidente Ușoare al Poliției Rutiere București s-a prezentat o femeie care a provocat un accident. În timpul discuţiilor, polițistul Gabriel Perju i-a vorbit despre amendă şi suspendarea permisului de conducere. Dar i-ar fi propus şi o soluţie favorabilă în schimbul unor favoruri sexuale. Procurorii care au preluat dosarul au aflat şi detalii.

Agentul Gabriel Perju contrazice versiunea femeii și spune că în ziua respectivă au avut loc două vizite ale femeii la sediul brigăzii rutiere. A doua oară discuția a fost înregistrată.

"A avut loc prima discuţie în care eu am vorbit despre amenzi și dumneaiei a venit cu propuneri. În cea de-a doua discuţie dumneaei m-a provocat să spun anumite lucruri pentru a da de înţeles că eu susţin acest lucru. Nu mi-am dat seama că dumneaei înregistrează deşi s-a ţinut după mine o perioadă destul de lungă. La un moment dat am ieşit din birou pentru că deja nu mai vroia să plece. Eu tot îmi găseam de lucru”, a declarat agentul de poliție Gabriel Perju, conform B1.