Evenimentul Zilei > International > Poligraful CONFIRMĂ: Trump a ÎNTREŢINUT RELAŢII SEXUALE cu actriţa Stormy Daniels
Poligraful CONFIRMĂ: Trump a ÎNTREŢINUT RELAŢII SEXUALE cu actriţa Stormy Daniels

Poligraful CONFIRMĂ: Trump a ÎNTREŢINUT RELAŢII SEXUALE cu actriţa Stormy Daniels

Daniels a răspuns cu DA la toate cele trei întrebări. Primele două au fost analizate cu mare atenţie pentru a constata dac sunt veridice, iar a treia întrebare a fost "neconcludentă", conform examinatorului poligrafic, Ronald Slay.

Este ştiut faptul că testul cu Poligraful nu este, în general, admis în instanță. Testul a fost realizat la cererea editurii Bauer, care deține revistele Life & Style și InTouch, potrivit reporterului care a intervievat-o pe Daniels în 2011.

Daniels a spus  adevărat despre faptul că a avut "un contact sexual neprotejat" cu Donald Trump, potrivit unui raport de testare poligrafică din 2011. Raportul arată că "probabilitatea de a fi minţit este mai mică de 1%." Aceasta a declarat pentru  CNN, Michael Avenatti, avocatul lui Daniels,  informând şi care au fost cele trei întrebări pertinente care i-au fost puse clientei sale:

"În iulie 2006, ați vut relaţii sexuale cu Donald Trump ?"

"În iulie 2006, ați făcut sex neprotejat cu Donald Trump?"

"Ţi-a spus Trump că o să ajungi în The Apprentice?"?

Avenatti a confirmat pentru  CNN că a achiziționat videoclipul și fișierul testului poligraf pentru suma de 25.000 de dolari. "Am făcut acest lucru pentru a ne asigura că va fi păstrat în siguranță în timpul litigiului și nu va fi modificat sau distrus".

"Dar şi pentru faptul că am aflat despre intereseul diferitelor părți, inclusiv mass-media, de a achiziționa videoclipul și fișierul ca apoi să-l distrugă sau să-l folosească în scopuri meschine".

Lippe-McGraw a declarat ieri la CNN că Daniels a trecut testul cu poligraful. "Am dorit testul poligrafic pentru a confirma detaliile despre ceea ce ne povestea"  Lippe-McGraw a mai spus: "Daniels mi-a mărturisit că a făcut sex neprotejat cu Trump, deoarece ea este alergică la latex".

Wall Street Journal a publicat pentru prima dată detaliile întrebărilor și răspunsurilor poligrafice. De asemenea, marți, prietena vedetei, Alana Evans, a declarat pentru Brooke Baldwin, că ea și Daniels au primit amenințări de la diverse peroane importante care le cere să înceteze şi să ţină cu Trump".