Evenimentul Zilei > Actualitate > DESCOPERIRE ȘOCANTĂ în podul unei familii din FLORIDA. OAMENII au fost UIMIȚI
DESCOPERIRE ȘOCANTĂ în podul unei familii din FLORIDA. OAMENII au fost UIMIȚI

DESCOPERIRE ȘOCANTĂ în podul unei familii din FLORIDA. OAMENII au fost UIMIȚI

Un cuplu din Florida s-a confruntat ani de zile cu un musafir nepoftit în podul casei acestora care scotea sunete ciudate și era un real pericol pentru viețile acestora. Deși au crezut că sunt șobolani sau chiar un raton, au avut o surpriză uriașă: un șarpe boua constrictor de circa 6 metri lungime.

 Bob și Linda Van der Herchen au aruncat o privire în podul mansardei  pe 20 iulie, deranjați de suntele și zgârieturile care le auzeau de luni de zile și au găsit musafirul nepoftit: un șarpe boua uriaș, scrie dailymail.co.uk.

Șarpele se ascundea în podul cuplului de mai bine de 4 ani unde se refugiase din calea altor animale. Pentru prinderea șarpelui a fost adus expertul Mark Lampart care s-a chinuit mai bine de patru zile să captureze reptila.

Linda a încercat să pună otravă, dar aceasta nu a avut nici un efect asupra șarpelui

”Este o săptămână cu rechini la Discovery și săptămâna șarpelui la mine acasă”, a glumit Linda pe facebook în timp ce Lampart a identificat șarpele drept un bou constrictor cu o lungime de peste 6 metri.

 Acesta a spus că cel mai probabil șarpele a intrat în căminul familiei, urcând printre crengile unui copac.

În ceea ce privește șarpele, acesta are un destin fericit întrucât Lampart a decis să îl ia acasă și să îl păstreze drept animal de companie.