În Liga juniorilor din politică, aceleași patimi și orgolii ca la băieții mari. PNL București trage în Firea cu toate armele și anunță: „Ne vedem la tribunal!”.

Hotărârile Consiliului General al Municipiului București, care vizează confirmarea înfiinţării a 20 de companii municipale, sunt contestate de PNL București. La fel, și proiectul de reabilitare a Grădinii Cișmigiu. Idem și cu hotărârea de ridicare, depozitare și eliberare a autovehiculelor parcate neregulamentar.

Violeta Alexandru nu se joacă, vrea cu orice preț un proces! România Tv anunță că preşedintele PNL Bucureşti deschide acțiuni în instanță împotriva calității slabe a deciziilor adoptate de administrația Gabriela Firea în Capitală, ni se transmite dintr-un comunicat de presă.

„Pentru că administrația Municipiului București condusă de PSD și Gabriela Firea alege să treacă prin Consiliul General hotărâri care nici nu respectă regulile transparenței decizionale, nici nu sunt însoțite de informații elocvente privind oportunitatea și modul de implementare folosind banii publici, PNL București a deschis procedura de atacare a unor acte normative cheie adoptate în ultima perioadă. PNL București consideră că, prin modul în care arată lucrurile la nivelul administrației Municipiului București, se abuzează de putere, PSD comportându-se ca și cum dispune de banii din taxele și impozitele bucureștenilor după bunul plac. Un asemenea comportament nu este tolerat de PNL București. (…) În fața acestei realități, PNL București a inițiat acțiuni litigioase împotriva administrației Gabriela Firea”.

În acțiunea depusă la Tribunal, PNL București cere „anularea și dizolvarea societăților ilegal înființate”. Parcul Cișmigiu reabilitat? Mașini ridicate pentru parcare ilegală? PNL București contestă tot, pupilii liberali au activitate, nu glumă!