Evenimentul ZileiPoliticaUnde a dat PNL marea lovitură la alegeri? Cifre de ultimă oră. Breaking news

Unde a dat PNL marea lovitură la alegeri? Cifre de ultimă oră. Breaking news

Unde a dat PNL marea lovitură la alegeri? Cifre de ultimă oră. Breaking news
Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a declarat, luni dimineaţa, că liberalii au câştigat alegerile europarlamentare în judeţ, cu scorul de 48,33 %, acesta fiind cel mai mare scor din ţară al PNL.

PNL a obţinut în judeţul Sibiu 48,33 %, fiind urmaţi de Alianţa 2020 USR PLUS cu 25,02 % şi de PSD cu 11,02 %, potrivit numărătorii paralele a liberalilor.

„Sibienii îşi văd viitorul demn şi prosper doar într-o Românie europeană. Sibienii sunt parteneri ai preşedintelui Klaus Iohannis în proiectul pentru o Românie dreaptă. Mesajul la vot al sibienilor a fost unul cât se poate de clar – legea să fie respectată şi aplicată, ţara să fie cât mai implicată în Europa. Prin referendum, preşedintele Iohannis a supus votului popular calea corectă pentru ţară. Calea corectă, confirmată de romani, este cea a legii, nu cea a fărădelegii propusă de PSD şi ALDE. Le mulţumesc tuturor celor care au votat Partidul Naţional Liberal şi îi asigur că înţelegem responsabilităţile care ne revin din faptul că, prin votul lor, suntem o organizaţie puternică a PN”, a spus Raluca Turcan.

Ea a adăugat că acest rezultat a fost obţinut printr-un efort uriaş depus în ultimii ani şi pe parcursul întregii campanii.

„Le mulţumesc tuturor colegilor pentru muncă şi implicare, primarilor noştri, care s-au implicat cu determinare, precum şi simpatizanţilor care ne-au dat o mână de ajutor pe parcursul campaniei în satele şi oraşele din judeţul Sibiu. Le mulţumesc cu acest prilej şi partenerilor din Forumul Democrat al Germanilor pentru susţinerea manifestată”, a mai spus Raluca Turcan.


Accesează: