PMP a făcut anunțul! Pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale

PMP a făcut anunțul! Pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale

Liderul PMP, Eugen Tomac a scris cu subiect și predicat, pe o pagină de socializare, pe cine va vota duminică, în turul doi al scrutinului pentru prezidențiale. Mai mult, el a spus unde merge și votul colegilor săi de partid.

„Nu pot spune decât ceea ce am spus și în primul tur al alegerilor prezidențiale și îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasați.

PSD-ul merita prezentat așa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilica Dancilă candidat în finala prezidențială.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru mine, democrația înseamnă multă, foarte multă dezbatere și luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar dincolo de acest lucru există o realitate. Duminică trebuie să votăm.

Așa că votul meu și al colegilor mei va merge spre Președintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem și să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrității din politică.

În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singura opțiune. Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice”, a scris pe pagina sa de Facebook, Eugen Tomac.