Evenimentul Zilei > Actualitate > Plouă cu amenzi după un botez la care a cântat Salam. Mai scumpe ca onorariul…
Plouă cu amenzi după un botez la care a cântat Salam. Mai scumpe ca onorariul…

Plouă cu amenzi după un botez la care a cântat Salam. Mai scumpe ca onorariul…

Un om de afaceri a „trântit” un botez cu peste 300 de invitați la un restaurant din partea de nord a Bucureștiului. Asta, în pofida faptului că organizarea evenimentelor cu mai mult de 20 de invitați în spații închise este interzisă. 

 

Astfel, în plină stare de alertă, în vreme ce numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 este în creștere, într-un salon de evenimente din Otopeni s-a organizat o mega petrecere cu sute de persoane. Petrecerea a fost organziat sâmbătă seara, cu prilejul botezului copilului unui dezvoltator imobiliar, Vali Țigănime, care construiește blocuri în Popești Leordeni.

Botezul a fost onorat cu prezența de manelistul Florin Salam care a fost acompaniat de Tzancă Uraganul și de instrumentiștii conduși de Toni Ciolac, cumătrul lui Vali Țigănime.

Imagini și clipuri de la petrecere au fost postate pe rețelele de socializare, de participanți, iar de aici se vede că lucrurile au fost mai mult decât incendiare.

Astfel, în momentele în care Florin Salam apărea în mijlocul ringului de dans, scena aglomera atât de tare încât cu greu mai puteai să arunci un ac. Ca în vremurile de dinainte de pandemie, asupra muzicanților ploua cu euro și lei.

Petrecerea a fost transmisă live pe Facebook și cu toate că din imagini se observă că nimeni nu a ținut cont de regulile de distanțare. De asemenea se poate vedea că adunarea depășește cu mult limita de 20 de persoane impusă de legea stării de alertă pentru spații închise.

În ciuda imaginilor, reprezentanții IPJ Ilfov au spus că regulile au fost respectate și că nu a fost făcută nici o reclamație.
„Din ce am înțeles, regulile au fost respectate și nu a fost nicio reclamație. Au fost trei petreceri în acea locație, mesele au fost puse la distanță de un metru și jumătate, cel puțin așa a transmis reprezentantul salonului de evenimente”, a afirmat Ana Maria Ciolcă, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov,

Afaceristul și-a botezat copilul în prezența a sute de cunoscuți. Vedeta serii a fost manelistul Florin Salam, cel care a făcut spectacol în fața invitaților.

„300 de persoane au fost înăuntru”, a spus pentru Libertatea unul dintre participanți.

Acum curg amenzile pentru restaurantul din Otopeni, dar și pentru participanții la petrecerea de sâmbătă. Printre ei se află și manelistul Florin Salam.

Până acum, polițiștii de la Ilfov au aplicat amenzi de 7.500 RON organizatorului și 2.500 RON beneficiarului.

Potrivit unor surse, și participanții la botez vor fi amendați.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: