Evenimentul Zilei > Social > 80 de nuntași s-au prins în horă și au uitat de coronavirus. A plouat cu amenzi
80 de nuntași s-au prins în horă și au uitat de coronavirus. A plouat cu amenzi

80 de nuntași s-au prins în horă și au uitat de coronavirus. A plouat cu amenzi

Sancțiuni de 125.000 lei după o nuntă cu 80 de persoane desfășurată într-un spaţiu închis la Potcoava, în județul Olt.

O nuntă la care au participat 80 de persoane s-a finalizat cu amenzi aplicate de polițiști, în valoare de 125.000 lei. Oamenii legii au sancționat un număr de 10 nuntași care au fost prezenți duminică seară la petrecerea organizată în oraşul Potcoava, într-un spaţiu închis, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

„În seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare. Iar alte cinci persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii”, se arată în comunicatul remis de către IPJ Olt.

Razii în weekend

Echipe de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai unor instituţii de control au făcut verificări la sfârșitul săptămânii. Scopul a fost prevenirea infectării cu noul coronavirus la 750 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate din judeţ.

Au fost legitimate peste 1.370 de persoane. De asemenea, s-a verificat modul privind respectarea măsurilor şi interdicţiile impuse în contextul pandemiei.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 331 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 267.765 lei. Astfel, 217 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 39.450 de lei, 10 sancţiuni contravenţionale au fost date pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii, acestea fiind în valoare de 125.000 de lei. De asemenea, au mai fost aplicate şi 104 sancţiuni în valoare de 103.315 lei „, mai precizează IPJ Olt, potrivit agerpres.ro. 

Până astăzi, 20 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 38.139 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.213 au fost externate, dintre care 22.747 de pacienți vindecați și 2.466 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 681 noi cazuri de îmbolnăvire.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: