„Îţi vine să crezi? Ce facem noi cu viaţa noastră de aici înainte? Sunt atât de trist! Dacă nu se împacă Daniela Crudu, cum mai pot să fiu eu român?” s-a lamentat Andrei.

Crezi că interesează pe cineva?

„Nu ştiu” s-a văitat şi Sergiu. „Nouă, românilor, ne cam place mahalaua. E ca şi cum te-ai uita la rudele tale de la ţară, care vin la tine, la oraş. Nu zic că-i bine că se dau ştirile astea, dar, pe de altă parte, crezi că interesează pe cineva cu cine s-a mai cuplat Dan Puric sau Pleşu?” a întrebat Andrei.
”Crezi că o să vedem vreodată într-un tabloid titlul: „Şoc! Lumea intelectuală a fost zguduită! Pleşu a fost zărit la operă când flirta cu o bibliotecară brunetă. A respectat-o toată seara în văzul tuturor. Aşa ceva!`”, şi-a închipuit Andrei în direct la Kiss FM. „Trebuie să recunoaştem că noi, ca români, avem nevoie de circ şi de scandal. Oricum, sper să se liniştească şi Cruduţa şi poate şi Nilă – asta e porecla lui Mihai Costea” a concluzionat el. „Costea ar trebui să fie fericit, pentru că, de când a plecat ea, are de cinci ori mai mult spaţiu în baie şi s-a dublat media de IQ a casei” a observat şi Sergiu.