"Unde erați, #IMACULAȚILOR, când oameni simpli și lipsiți de apărare erau abuzați de aparatul represiv dement al Noii Securități? Vă spun ceva măcar numele Cociorvan și Rarinca, prea-purilor? Voi și propaganiștii din Unitățile de Manipulare sunteți neo-comuniștii, neo-staliniștii împotriva cărora ziceți că luptați! Voi sunteți cei care vreți să închideți edituri și televiziuni, voi vreți să desființați partide doar pentru că nu vă cântă în strună!

Nimic nu vă scuză precaritatea informării, urletul cu dublă măsură. Nimic nu vă scuză superficialitatea agresivă, incapacitatea de a vedea ambele fețe ale monedei… Sunteți victime ale manipulării sistemului creat de Traian Băsescu și nici măcar asta nu realizați – că cei pe care îi puneți în icoane sunt OAMENII LUI BĂSESCU! Cât de #SUPERFICIAL poate fi un om care strigă inclusiv împotriva lui Băsescu, dar care cade în genunchi în fața tuturor celor care au fost NUMIȚI DE BĂSESCU!? Cât de deștept poți fi atunci când ești convins că toți cei creați de odiosul Băsescu sunt niște ființe minunate!?

Marea problemă este că noi, ceilalți, IMENSA MAJORITATE, nu am ieșit în stradă pentru doamna Cociorvan, pentru doamna Rarinca! Nu știm să strângem rândurile în momente esențiale. I-am lăsat inclusiv în 2012 să-și bată joc de noi și de VOTUL nostru. Și au continuat TOCMAI pentru că s-au liniștit instantaneu văzând ca 7,4 MILIOANE de oameni se lasă călcați în picioare! …Cât despre politicienii care ar fi trebuit să lupte atunci dar au preferat să se târască pe lângă trimișii STĂPÂNILOR de afară, nu mai am nimic de spus decât: asumați-vă porcăria pe care ați făcut-o sau tăceți, lăsați-ne!

Vom continua să fim călcați în picioare atâta vreme cât ne vom lăsa călcați în picioare, politicieni și cetățeni deopotrivă! Tot ce am făcut anul acesta a avut scopul de a demonstra că SE POATE, că e posibil să LUPȚI FĂRĂ FRICĂ, să nu pleci privirea, să nu renunți nici atunci când un COLOS îți stă împotrivă. Iar dacă sunt mulți români care au început din nou SĂ CREADĂ în destinul acestei țări, atunci consider că a meritat totul! …Fie să FIM! Fie să ne trezim și să arătăm că SUNTEM!", este mesajul deputatului Pleşoianu postat pe contul personal de socializare.