Sunt restricții pe Autostrada Soarelui pe sensul către litoral,  iar la Fetești Circulația este restricționată pe banda de urgență și banda unu ale Autostrăzii Soarelui, pe sensul către litoral, la Fetești, din cauza unor lucrări.

Restricții sunt și pe sensul către Capitală, la Cernavodă și Peștera.

Comunicatul publicat  la ora: 08:20, 30 Iunie 2020, avertizează:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, timp de două zile, se execută lucrări de reparații la partea carosabilă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 143+300 de metri, orașul Fetești, județul Ialomița. Astfel, banda de urgență și banda unu sunt restricționate până la finalizarea lucrărilor.

Banda de urgență și banda unu sunt restricționate până la finalizarea lucrărilor

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrii 178+700 de metri (comuna Peștera, jud. Constanța) și 163+500 de metri (orașul Cernavodă, jud. Constanța), astăzi, în intervalul orar 10:00 – 14:00, se execută lucrări de reparații la parapetul metalic, banda doi fiind restricționată.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, se arată în comunicatul prezentat de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ştire în curs de reactualizare.