Evenimentul Zilei > Social > PLECARE BOMBĂ în TELEVIZIUNE. Grupul ANTENA a rămas fără ȘEF. Ce se va alege de companie
PLECARE BOMBĂ în TELEVIZIUNE. Grupul ANTENA a rămas fără ȘEF. Ce se va alege de companie

PLECARE BOMBĂ în TELEVIZIUNE. Grupul ANTENA a rămas fără ȘEF. Ce se va alege de companie

Antena Group a rămas fără șef după plecarea lui George Ureche, cel care a condus televiziunea timp de un an, din februarie 2018.

Un an a ținut relația cu Antena Group. George Ureche, șeful Antena Group, a revenit, din luna februarie, la compania de audit Pricewaterhouse Cooper (PwC) ca lider al echipei M&A, anunță reprezentanții PwC.

George Ureche se întoarce practic în compania pe care a părăsit-o în urmă cu un an. El a fost numit la conducerea Antena Group în februarie 2018, după o experiență de șapte ani în PwC și alți 10 în industria de media, în grupul MediaPro, scrie Paginademedia.

Luca Martini, Lider de Servicii de Consultanță pentru Management, PwC România:

„George este parte a familiei PwC, iar revenirea sa în cadrul firmei a fost alegerea naturală. Împreună cu el, sunt convins că PwC are cea mai bună echipă de tranzacții din România, un fel de one-stop-shop pentru companiile interesate de fuziuni și achiziții, abordând tranzacțiile din toate unghiurile posibile – de la corporate finance, la servicii de tranzacții și analize due-dilligence, dar și având în vedere implicațiile fiscale și juridice ale acestor operațiuni.”