Vedeta ProTV Amalia Enache,  a făcut un anunț care i-a pus pe jar pe toți fanii ei, anunță .cancan.ro, aceasta acceptand sa fie redactor șef al revistei Unica.

La 40 de ani, Amalia Enache, care prezintă știrile PROTV,  a devenit redactorul-șef al revistei „Unica”, după ce în urmă cu un an, pe când prezenta petrecerea aniversară a publicației, ea a făcut o glumă.“Am și eu o provocare acum: dacă tu ai prezentat știrile, vreau și eu să conduc revista «UNICĂ» pentru o zi! (…).”, a spus Amalia Enache în glumă în urmă cu un an, la provocarea jurnalistei Corina Hagiu . Corina Hagiu i-a propus ulterior să accepte postul de redactor-șef al revistei “Unica” timp de o lună. Astfel  că luna viitoare, Amalia Enache se va afla la conducerea cunoscutei publicații.

„Așa s-a întâmplat povestea aceasta; reacția din public, cei care erau în sală au aplaudat, au aclamat, au zis: Da, da! Amalia Enache, redactor-șef, un fel de Amalia – președinte (…). Și, din ce a fost o glumă atunci, Raluca, cu foarte multă seriozitate și insistență… mi-am luat foarte în serios rolul, am fost la ședințe de redacție și la ședința foto pentru copertă. Și am gândit cumva conceptul «UNICA» pentru luna octombrie, când sunt eu redactor-șef – ieșit din obișnuitul UNICA”, a povestit Amalia Enache.