Evenimentul Zilei > Politica > Planul pervers prin care PSD vrea să câștige alegerile. „E odihnit, vrea…”
Planul pervers prin care PSD vrea să câștige alegerile. „E odihnit, vrea…”

Planul pervers prin care PSD vrea să câștige alegerile. „E odihnit, vrea…”

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, susține că PSD minte și că încearcă să inducă panică în rândul populației, folosindu-se de mesaje false cu privire la creșterea taxelor și impozite.

PSD minte și că încearcă să inducă panică în rândul populației, folosindu-se de mesaje false prin care promovează ideea că anumite impozite și taxe ar putea înregistra o creștere.

PSD minte în legătură cu creșterea taxelor”, a declarat Violeta Alexandru, luni seară, la „Legile puterii”, la Realitatea PLUS.

„PSD e odihnit, vrea să creeze panică. Românii își dau seama, după un an deosebit de greu, ce însemnă să gestionezi o criză. (…) Ei nu fac decât să alimenteze panică, fără nicio soluție, inducând ideea că va fi panică după guvernarea PNL, ceea ce nu va fi cazul. (…) Am gestionat cu responsabilitate. Nu ne oprea nimeni să luăm măsuri populiste.

Este un PSD odihnit, care minte precum respiră, care vrea să inducă oamenilor ideea că PNL nu se ține de cuvânt, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată.

Ei se ocupă cu lansarea zvonurilor ca să se creeze panică și să se prezinte ca unică soluție salvatoare. Românii fac diferența.

CITEȘTE ȘI Anunțul momentului! Orban a spus-o clar. Este cea mai bună veste pentru noi

Ce a încercat acest guvern e să arate oamenilor că acolo unde există seriozitate, muncă și să spui ce se poate și ce nu se poate, românii își dau seama că vor binele acestei țări și că nu împingi țară către colaps.

PSD vrea să inducă ideea că PNL nu se ține de cuvânt

În ceea ce privește combaterea fake news-urilor despre Guvernul liberal, ministrul Muncii a declarat că „dacă te concentrezi în a le combate, nu ai timp să faci treaba. Se văd faptele. Și dacă aș explica oricât de frumos oamenii m-ar trage de mânecă, ceea ce nu e cazul.

A fost un an dificil, pentru că realmente apar zi de zi situații neobișnuite, preferăm să vorbească rezultatele. Patronatele, angajatorii, angajații, oamenii cu care am vorbit știu că am avut un dialog onest (…)

Poate să fie PSD mobilizat până la cer cu toată campania lor de fake news. Eu știu ce am de pus pe masă la sfârșitul acestui mandat”.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: