Evenimentul Zilei > Actualitate > Planul pervers prin care Dincă vrea să își salveze averea. Trebuie să facă asta urgent
Planul pervers prin care Dincă vrea să  își salveze averea. Trebuie să facă asta urgent

Planul pervers prin care Dincă vrea să își salveze averea. Trebuie să facă asta urgent

Conform informațiilor prezentate ăn rechizitoriu, Gheorghe Dincă are un plan foarte bine pus la punct pentru a păstra intactă și în siguranță averea familiei.

Astfel, pentru a își proteja bunurile și banii, monstrul din Caracal o îndeamnă pe soția lui să bage divorț pentru ca averea strânsă de ei să rămână în familie.

Averea lui Dincă trecută în rechizitoriu:

teren intravilan 1.184 mp  – 17.760 euro

teren intravilan 3.076 mp – 53.800 euro

teren intravilan 1.856 mp – 27.840 euro

4 autoturisme – 5.000 euro

40 tone fier – 5.230 euro

1.775 lei, bani găsiți în casă

Potrivit rechizitoriului, Gheorghe Dincă le-ar fi spus membrilor familiei sale următoarele: „Își fac și ei meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțelegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele.

Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom’le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles?

Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las’ că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul””, ar fi spus Dincă familiei sale, potrivit rechizitoriului.

Pe de altă parte, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dină, susține că monstrul din Caracal nu a divorțat încă și nici nu au fost depuse actele de divorț.