Astfel, pentru a își proteja bunurile și banii, monstrul din Caracal o îndeamnă pe soția lui să bage divorț pentru ca averea strânsă de ei să rămână în familie.

Averea lui Dincă trecută în rechizitoriu:

teren intravilan 1.184 mp  – 17.760 euro

teren intravilan 3.076 mp – 53.800 euro

teren intravilan 1.856 mp – 27.840 euro

4 autoturisme – 5.000 euro

40 tone fier – 5.230 euro

1.775 lei, bani găsiți în casă

Potrivit rechizitoriului, Gheorghe Dincă le-ar fi spus membrilor familiei sale următoarele: „Își fac și ei meseria, ce… oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta… înțelegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele.

Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și… că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia… dom’le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles?

Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las’ că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul””, ar fi spus Dincă familiei sale, potrivit rechizitoriului.

Pe de altă parte, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dină, susține că monstrul din Caracal nu a divorțat încă și nici nu au fost depuse actele de divorț.