Evenimentul Zilei > Social > Plantele care te scapă de mirosul neplăcut din casă. Sunt și foarte frumoase
Plantele care te scapă de mirosul neplăcut din casă. Sunt și foarte frumoase

Plantele care te scapă de mirosul neplăcut din casă. Sunt și foarte frumoase

Există anumite flori ce au o mulțime de beneficii pentru tine, tocmai de aceea trebuie să le ai în locuința ta. Dacă vrei ca locul în care stai să miroase mereu bine, iată ce plante nu trebuie să-ți lipsească.

Fumul de țigară poate fi extrem de neplăcut pentru unii oameni, iar problemele apar atunci când în casă nu fumează toată lumea. Pentru a scăpa rapid de mirosul neplăcut, ce adesea se imprimă pe haine sau pe diferite materiale din casă, iată la ce plante trebuie să apelezi.

Plantele au adesea diferite proprietăți, iar dacă se află în locuința ta îți pot proteja chiar și sănătatea de diferiți agenți dăunători. Aceste flori te vor ajuta cu siguranță să scapi de mirosul neplăcut din casa ta.

Gerbere

Gerberele sau margaretele africane, cum mai sunt ele numite, sunt excelente pentru a scăpa de mirosul neplăcut de țigări din locuința ta. De asemenea, ele se pot găsi sunt diferite culori, ce vor ajuta și la înfrumusețarea aspectului casei voastre.

Crizantemele

Și crizantemele au aceleași beneficii ca gerberele. Ele sunt capabile să absorbă fumul de țigară din încăpere. Au un parfum plăcut și pot îndepărta agenții nocivi din mediu, precum solvenții uleioși, combustibilii sau vaporii de vopsea. Astfel, această plantă combate și monoxidul de carbon.

Iasomia

Iasomia este cunoscută pentru mirosul ei plăcut și pentru aspectul delicat. Ia doar câteva flori și așază-le în încăpere și scapi imediat de mirosul de tutun. Salvatoare pot fi și bromeliadele.

Azalee

Azaleele sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a absorbi mirosurile puternice, cum ar fi cele de la țigări și țevi de scurgere. Particulele de formaldehidă conținute de unele piese de mobilier sunt absorbite de azalee.

Crini

Și crinii pot fi folosiți pentru a schimba mirosul din încăpere. Aceste flori au o frumusețe aparte și se caracterizează prin neutralizarea mirosurilor puternice care se dezvoltă în locurile lipsite de ventilație eficientă, potrivit dozadesănătate.ro. Cu toate acestea, anumite tipuri de crini pot fi extrem de periculoase pentru oameni și animale.

Acum că s-a apropiat sezonul rece, iar umezeala își face în cele mai multe locuințe simțită prezența, poți apela la mai multe plante menite să scadă umiditatea. printre cele mai comune sunt iedera, feriga sau chiar Chamaedorea ce arată ca un palmier pitic.