Plângerile privind fabuloasa AVERE a lui Darius Vâlcov au existat încă din 2011

Plângerile privind fabuloasa AVERE a lui Darius Vâlcov au existat încă din 2011

Viceprimarul din Slatina, Dan Bălășescu, a semnalat neregurile din primăria condusă de Darius Vâlcov, precum și afacerile infracționale și clanurile de tip mafiot coordonate de acesta, încă din 2011, reclamațiile sale fiind trimise la guvern, președinție, parlament, SRI, SIE și Parchetul General.

Potrivit sesizării lui Bălășeșcu, pe care o puteți citi integral pe politicstand.com, averea lui Vâlcov depășește granițele României, proprietățile imobiliare fiind pe numele surorii sale, Vâlcov Roxana, și ale unor parteneri de afaceri:

  • Deţine un apartament în Bruxelles (Belgia), central, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia.
  • Deţine un apartament în Strassbourg (Franţa) pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia, şi o casă la 23 de kilometri de Strassbourg, pe acelaşi nume.
  • Deţine un apartament central în staţiunea Crans Montana, Chamonix, Elveţia, la 2 minute de mers pe jos de partia de schi, unde ține şi mai mult de 10 milioane euro cash, zidiţi în peretele despărţitor din gipscarton care separă bucătăria de living, pe numele aceleiaşi Vâlcov Roxana, sora acestuia.
  • Deţine un apartament central în Monte Carlo (Monaco). Tot în Monte Carlo deţine un iaht de 2 mil. euro pe numele lui Ramba Ovidiu şi D.J. Andy din Bucureşti. Ramba Ovidiu este patronul firmei Plus Confort SRI. Bucureşti, care este de fapt firma lui Vâlcov. (…) Ambii sunt cărăuşii de bani cash ai lui Vâlcov către Elveţia. Despre firmele PLUS CONFORT, RUPIAH SRL Slatina şi ACETI Slatina, Vâlcov a transmis mesajul că acestea sunt în slujba SRI. şi SIE şi sunt protejate de aceste instituţii.
  • Deţine o vilă de lux (4,3 mil. euro) cumpărătă recent la Como, Italia, pe malul lacului, la frontiera cu Elveţia, pe numele Vâlcov Roxana, sora acestuia

Detalii despre averea lui Darius Vâlcov: Imagini din PEȘTERA LUI ALI BABA. Comoara ascunsă în pereți | FOTO ȘI VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News