După două săptămâni în care s-a discutat zilnic despre plecarea iminentă la formația saudită Al- Ittihad, ieri, Victor Pițurcă a pus capăt speculațiilor și a anunțat că rămâne la echipa națională.

Arabii nu i-au făcut pe plac

Selecționerul a recunoscut că a fost aproape de a semna cu arabii, dar s-a răzgândit, pentru că nu i-au fost îndeplinite toate condițiile. „Cei de la Al-Ittihad m-au dorit foarte mult, dar, din păcate, mutarea nu s-a mai realizat. Dacă cei de la Al-Ittihad ar fi acceptat condițiile mele, aș fi plecat. Vine un moment când trebuie să și pleci. Cei de la Al- Ittihad erau dispuși chiar să-mi achite și clauza”, a spus Pițurcă.

Clauza fusese redusă!

El a mai dezvăluit că Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost de acord să renunțe la jumătate din suma de reziliere a contractului, ce se ridică la 1,425 de milioane de euro. „Mă înțelesesem cu președintele federației să plătesc 700.000 de euro, cam jumătate din suma totală. Dar nu clauza a fost problema, aș fi plătit-o din banii pe care i-aș fi primit de la Al-Ittihad. În momentul când ai o ofertă de nerefuzat, ești obligat să-i dai curs. Dacă arabii ar fi acceptat condiţiile mele, sigur aş fi plecat. Când eram în maşină şi veneam la FRF, mi s-a spus că arabii îmi acceptă condiţiile, dar era prea târziu. Anunţasem deja că totul s-a încheiat”, a mai punctat antrenorul.

Pițurcă a dat de înțeles că între el și președintele Răzvan Burleanu colaborarea nu este grozavă. Selecționerul simte că nu este susținut în totalitate de președintele FRF.

Deranjat că i-a apărut contractul în presă

„Rămân la echipa națională, dar știu că nu sunt dorit sută la sută aici, după tot ce s-a întâmplat cu contractul meu, care a apărut în presă. Răzvan Burleanu mi-a spus că mă dorește, dar e clar că eu nu fac parte din grupul venit la conducerea FRF”, a mai afirmat Pițurcă .

Te-ar putea interesa și: