Supărat că animalele vecinilor au intrat pe terenul lui a luat o armă şi a tras fără milă. „Noi când ne-am întâlnit cu el avea pistolul în mână. A tras în noi fără milă. A vrut să ne omoare. În momentul în care m-am dat jos din maşină a îndreptat pistolul către mine şi m-a împuşcat în abdomen, iar pe ciobanul care ne însoţea în zona feţei. Am văzut că a îndreptat arma şi către fiul meu, aşa că am luat o furcă şi l-am lovit. Noi am fost în legitimă apărare. Ce trebuia să facem să stăm să tragă în noi ca la Palilula? Medicii nu au reuşit să îmi scoată glonţul din abdomen. Mi-au spus că există posibilitatea să îmi atingă un nerv la şirea spinării şi pot să rămân paralizată”, a povestit Irina Mândoiu.

Atacatorul în libertate

Bărbatul care a folosit pistolul neletal nu era deţinător legal de armă. A fost reţinut pentru 24 de ore, însă ulterior prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar” , a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

După ce a împuşcat-o pe femeia de 41 de ani în abdomen, atacatorul a mai tras cu arma şi către un cioban. Acesta din urmă a fost împuşcat în zona feţei. „Cu două zile înainte de incindent am fost ameninţat cu moartea. Mi-a spus că animalele au intrat pe terenul lui şi că din această cauză o să plătesc. Degeaba am încercat să îi spun că nu are dreptate . A luat pistolul şi a tras în mine. Cred că a vrut să îmi tragă un glonţ direct în cap, dar m-a lovit în zona feţei. Mie chiar îmi este frică de el şi nu înţeleg cum a fost lăsat în libertate. Poliţia ne-a transformat acum pe noi în inculpaţi pentru că l-am lovit cu furca. Trebuia să stăm să ne omoare şi să nu ne apărăm” , a precizat Sorin Lepădat.

Oamenii din comuna doljeană Moţăţei susţin că atacatorul este obişnuit să îşi facă singur dreptate. „A mai ameninţat cu arma şi alţi oameni din comună. Eu ştiam că are armă, aşa că m-am ferit de el tot timpul. A mai avut probleme cu legea, iar din câte ştiu a mai fost arestat”, a povestit un localnic.

Oamenii susţin că toată lumea ştia că atacatorul are o armă Pe data de 5 decembrie în satul Palilula din Dolj un bărbat din Timiş şi-a executat vecinii în plină stradă patru vecini. Doi bărbaţi (tată şi fiu) au murit, iar alţi doi au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. Atacatorul un tânăr cunoscut cu afecţiuni psihie s-a sinucis la scurt timp, potrivit adevarul.ro/locale/craiova/

 

 

 

 

Atacatorul în libertate

Citeste mai mult: adev.ro/oi8i6x