Evenimentul Zilei > Politica > Ping-pong cu anticipatele. Ciolacu, comentariu acid la Cabinetul Orban
Ping-pong cu anticipatele. Ciolacu, comentariu acid la Cabinetul Orban

Ping-pong cu anticipatele. Ciolacu, comentariu acid la Cabinetul Orban

PNL și USR vor alegeri anticipate la începutul lui 2020, inițiativă pentru care PSD nu prezintă deschidere. Marcel Ciolacu a comentat pe marginea acestui subiect duminică seară și a profitat de ocazie ironizându Guvernul Orban. 

Întrebat dacă dorește alegeri în două tururi, Marcel Ciolacu a răspuns: „Dacă m-aş uita numai la Guvernul Orban şi eu mi-aş dori alegeri anticipate. Suntem cu guvernul la nivelul de jos, de amatorism”, a declarat Ciolacu la B1.

Președintele PSD nu crede că este nevoie de alegeri anticipate, din moment ce România nu se află într-o criză.

„Alegerile anticipate sunt o necesitate când este o criză politică. În acest moment nu este o criză politică. Eu nu o văd. Avem un Parlament ales, anul viitor sunt alegeri, avem un prim-ministru şi un guvern minoritar, cum a fost Guvernul Cioloş, nu suntem la prima experienţă de acest fel”, a precizat Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.

În urmă cu câteva zile, președintele interimar al PSD a declarat că partidul său va depune o moțiune de cenzură dacă liberalii își vor asuma răspunderea sau vor da o Ordonanță de Urgență pentru alegerea primarilor în două tururi.