Evenimentul Zilei > Politica > Piedone, prima reacţie după câştigarea Primăriei Sectorului 5: „Voi, necuraților”
Piedone, prima reacţie după câştigarea Primăriei Sectorului 5: „Voi, necuraților”

Piedone, prima reacţie după câştigarea Primăriei Sectorului 5: „Voi, necuraților”

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj foarte dur celor care au făcut „atâta rău”, după victoria la alegerile locale de duminică.
Piedone a scris pe social media că „judecata poporului a decis” și și-a numit contracandidații „necurați”.
„Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină”, a scris proasătul câştigător pe contul personal de socializare.
„Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă! Voi toți meritați să fiți tratați cu respect!”, mai scrie Piedone.

Avertismentul lui Piedone: Lucrurile se vor schimba. Aţi făcut suficient rău!

„V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme.
Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca”, a concluzionat Primarul Sectorului 5
Cristian Popescu Piedone este câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.
După numărarea a 89.103 voturi, reprezentând 94% din total, în condiţiile unei prezenţe la vot de 94.799 votanţi, reprezentând 38,35%, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone are cel mai bun scor în cursa pentru Primăria Sectorului 5, respectiv 27,25%.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: