Ţinut în celulă câteva ore

Faimosul rock star britanic a fost reţinut câteva ore într-o celulă de siguranţă a Galeao International Airport din Rio. I s-a reproşat de către autorităţile braziliene lipsa unei vize obişnuite de muncă, necesară pentru a desfăşura orice activitate lucrativă pe teritoriul brazilian, notează Blastingnews.

Nu ştia că îi trebuie viză de muncă pentru concertele sale

Cântăreţul nu se afla însă în Brazilia pentru vacanţă, ci pentru o serie de concerte, deci normală reţinerea sa de către autorităţi. După câteva ore, bateristul-vocalist, de 60 de ani, a avut posibilitatea de a-şi clarifica statutul,  justificându-se că nu era la curent cu necesitatea vizei de muncă şi astfel a pus capăt întâmplării neplăcute.

În Brazilia, rock starul are în program trei concerte începând cu cel de astăzi de pe celebrul Maracanà. Apoi, Phil va concerta în Mexic, Perù, Argentina, Chile, Puerto Rico.

În puţine cuvinte, un frumos tur pentru vedeta de 60 de ani, care va umple de bucurie admiratorii săi trăitori în America de Sud. În rest nu există dubii că Phil Collins este una dintre figurile cele mai mari ale istoriei rockului, cu milioane de fani în toată lumea.