Evenimentul Zilei > Actualitate > Pericol pentru Logan? Peugeot a anunţat preţurile noului model 301
Pericol pentru Logan? Peugeot a anunţat preţurile noului model 301

Pericol pentru Logan? Peugeot a anunţat preţurile noului model 301

Noua berlină franceză Peugeot 301, maşină concurentă cu Renault Fluence, Chevrolet Cruze, Ford Focus Sedan sau chiar Dacia Logan 2, va costa în România între 10.900 şi 14.700 de euro (preţuri de listă, fără opţionale, dar cu TVA inclusă).

Dacia răsuflă mai uşurată, probabil. Sau nu?

Peugeot a anunţat preţurile cu care va comercializa în România – de la 1 noiembrie – noua sa berlină compactă şi accesibilă, unul dintre aşa-zisele modele alternative la Logan prezentate la cea mai recentă ediţie a Salonului auto de la Paris.

Maşină concurentă mai degrabă cu Renault Fluence sau Chevrolet Cruze va costa în România între 10.900 şi 14.700 de euro (preţuri de listă, fără opţionale, dar cu TVA inclusă).

Cea mai scumpă versiune Dacia Logan costă, în acest moment, 10.700 de euro cu TVA. Preţul de plecare al gamei low-cost fabricate la Mioveni? 6.500 de euro.

Cum Dacia a anunţat că nu va mări preţurile odată cu lansarea comercială a noului Logan, este evident că Peugeot 301 va oferi o alternativă reală (la nivel de preţ) doar pentru varianta de top a modelului românesc.

Detalii tehnice şi galerie foto cu noul Peugeot 301: AICI.

CITEŞTE ŞI: Trucurile folosite de Dacia în 2004, la mare modă în 2012

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: