Evenimentul Zilei > Monden > Petrecere fără manele la ziua fetei lui Adi Minune?! Ce cântăreți i-a adus
Petrecere fără manele la ziua fetei lui Adi Minune?! Ce cântăreți i-a adus

Petrecere fără manele la ziua fetei lui Adi Minune?! Ce cântăreți i-a adus

Adrian Minune a organizat o petrecere cu muzică mariachi și șampanie pentru a sărbători ziua fetei lui, Adriana

Megapetrecere organizată de Adi Minune pentru a sărbători ziua de naștere a fetei sale, Adriana Simionescu. Celebrul manelist a pregătit totul în cele mai mici amănunte, cheful având loc la un local celebru din zona Decebal din București, unde Adriana a primit un super-cadou muzical.

În timpul petrecerii, la un moment dat, o formație de mariachi a apărut pe terasa localului, și a cântat special pentru Adriana. Mai mulți ospătari au adus, în timp ce formația cânta, mai multe șampanii scumpe și un tort impresionant, la masa unde se afla Adriana.

Pentru a vedea mai bine tot ceea ce se întâmplă, Adi Minune s-a urcat pe o canapea, unde a filmat momentul. Adrian Minune a filmat recitalul trompetiștilor cu ajutorul  telefonului său mobil, scrie cancan.ro.

„Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”

Adriana, fiica mijlocie a lui Adi Minune, cea care a fost sărbătorită, a apărut pe scena emisiunii ”Vocea României”.

Adriana a avut un moment artistic care a ajutat-o să treacă în etapa următoare, fata lui Adi Minune purtând o rochie sclipitoare, scurtă și cu decolteu în ”V”, imagine care a fost pe placul telespectatorilor, care au votat-o.

„E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele. De ce tată cântă manele și nu e Pavarotti? Nu aș dori să cânt manele, să fiu ca tată. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun, sigur, pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce. Tata, când a auzit că am intrat la Vocea, a sărit în sus de bucurie, m-a felicitat și după a spus că se putea mai bine. Îmi doresc să merg mai departe cu orice preț. Am venit la Vocea României să demonstrez ceva”,  declara Adriana Simionescu.