Evenimentul Zilei > Monden > Petre Roman la 73 de ani. Nevasta lui visează la încă un copil
Petre Roman la 73 de ani. Nevasta lui visează la încă un copil

Petre Roman la 73 de ani. Nevasta lui visează la încă un copil

Fostul premier Petre Roman şi Silvia Chifiriuc sunt împreună de 10 ani, au un băieţel care îi face fericiţi şi pare că întineresc în fiecare zi împreună.

Silvia este actuala soţie a lui Petre Roman. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 10 ani, iar căsnicia lor este una fericită.

Azi, la împlinirea frumoasei vârste de 73 de ani, şi la 10 ani de la căsătorie, Petre Roman se simte cu adevărat fericit.

Despre perioada de început a relaţiei lor, Silvia a povestit că nu i-a fost foarte uşor.

„Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu”.

Dar, au fost şi zile frumoase când Silvia chiulea de la cursuri numai ca săl întâlnească pe cel care urma să-i fie soţ.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc.

Planurile de viitor ale celor doi, includ chiar şi posibilitatea de a amai avea un copil

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme”, a afirmat ea

Petre Roman a divorţat de Mioara Roman şi s-a căsătorit cu artista Silvia Chifiriuc în vara anului 2009. Silvia a povestit că până la relația cu Petre Roman nu a simtit niciodată că este pregătită cu adevărat pentru un copil, dar soțul ei a fost extrem de fericit să devină tată de băiat. Fiul lor poartă numele de Petruş şi are vârsta de 10 ani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: