Catinca Roman, deranjată de gestul lui Petre Roman. Fostul premier n-a fost menajat deloc

Catinca Roman, deranjată de gestul lui Petre Roman. Fostul premier n-a fost menajat deloc Petre Roman. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

La două săptămâni de la înmormântarea Mioarei Roman, fiica fostei jurnaliste face o serie de acuzații acide la adresa fostului premier Petre Roman. Fata Mioarei este nemulțumită de faptul că fostul politician a stat doar cinci minute la priveghiul fostei sale soții.

Catinca Roman face noi acuzații la adresa lui Petre Roman, cel care a fost soțul Mioarei Roman vreme de 33 de ani. Fiica profesoarei de arabă nu își poat explica de ce fostul premier a stat doar cinci minute la priveghiul fostei sale soții, cum la fel de bine nu-și poate explica de ce nu a participat și funeralii.

Catinca Roman, indignată de gestul lui Petre Roman

Catinca Roman a particaipat la emisiuea lui Cristi Brancu unde și-a exprimat nemulțumirea față de refuzul lui Petre Roman de a nu participa la înormântarea Mioarei Roman, cea care, de altfel, i-a fost soție timp de 33 de ani.

Nu mai este un secret că fostul premier nu a participat la înmormântare, însă cu o seară înainte a participat la priveghi unde a petrecut doar cinci minute la catafalcaul fostei sale soții, după care s-a făcut nevăzut.

Ne puteți urmări și pe Google News

Catinca Roman a catalogat gestul politicianului drept dezamăgitor. Un gest care, spune Catinca, cel mai probabil a fost făcut doar din complezență pentru ca Petre Roman să scăpe cu imaginea nepătată.

Nu a participat la funeralii

„A fost cu o zi înainte și a stat 5 minute. Nu, sincer, că lumea zice că a stat 10 minute, nu, a stat extraordinar de puțin, adică din punctul meu de vedere mai bine nu vii. Scurtă și în mod clar și vădit, fără nicio conotație (n.r.- vizita la priveghiul Mioarei Roman).

Eu îmi exprim punctul meu de vedere, poate pentru Oana a fost important și înțeleg, poate pentru ea a contat că a venit acolo.”, a spus Catinca Roman.

Petre Roman a supărat-o pe Catinca Roman

Petre Roman Sursa foto: Cancan

Fostul premier a stat doar cinci minute la priveghiul fostei sale soții

De la funeralii a mai lipist și Calina, nepoata Mioarei Roman. Catinca Roman a explicat motivul pentru care fiica ei nu a participat la înmormântarea bunicii sale. Calina, deși, nu a părut foarte afectată de trecerea la cele veșnice ale buncii sale, a fost fost foarte afectată de moartea Mioarei Roman, spune Catinca.

„Trebuie să fiu un sprijin și pentru Calina, care a fost foarte afectată, chiar dacă știu că au fost multe comentarii. Chiar dacă nu arată, lumea trebuie să înțeleagă că fiecare își duce doliul cum poate și că nu toată lumea poate să vorbească despre asta. Suferința nu se manifestă neapărat prin doliu că sunt sigură că va fi comentată și această chestie, obiceiurile sunt multiple, este o chestie și de educație și culturală”, potrivit Cancan.

Catinca Roman,

Catinca Roman. Sursa foto: Facebook

Reamintim că Petre Roman a fost printre primii sosiți la priveghiul Mioarei Roman din 25 februarie. Fostul politician a venit cu un buchet de flori Oalbe, dar a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman din 26 februarie de la Cimitirul Reînvierea din Sectorul 2 al Capitalei. Catinca Roman este fiica Mioarei din căsnicia cu Iosif Zilahy.