Evenimentul Zilei > Actualitate > Peste 300 de persoane, BLOCATE în două trenuri, din cauza copacilor căzuți pe șine
Peste 300 de persoane, BLOCATE în două trenuri, din cauza copacilor căzuți pe șine

Peste 300 de persoane, BLOCATE în două trenuri, din cauza copacilor căzuți pe șine

350 de oameni au fost blocaţi, azi-noapte, în două trenuri interregio, în apropierea localităţii Cruşovăţ, din judeţul Caraş-Severin, după ce mai mulţi copaci au căzut pe liniile de înaltă tensiune, din cauza vântului foarte puternic, printre pasageri aflându-se şi un copil dependent de insulină.

”Tensiunea a fost întreruptă în linia de contact dintre Crusovat şi Domaşnea Cornea. Trenurile IR 1696 Timişoara – Bucureşti Nord şi IR 1695 Bucureşti Nord – Timişoara au staţionat până la intervenţia cu locomotiva Diesel”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Mai mulţi angajaţi de la Infrastructură au intervenit în zonă pentru eliberarea liniei ferate.

Circulaţia a fost reluată către destinaţiile finale cu întârzieri de aproximativ de 280 minute pentru trenul IR 1696 şi 120 de minute pentru garnitura IR 1695.

Totodată, 30 de localităţi din judeţul Caraş-Severin au rămas fără energie electrică, iar acoperişurile a două case au fost afectate, în urma furtunii.

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pentru râuri din 23 de judeţe, între care şi Caraş-Severin, unde începând de sâmbătă seară şi până luni dimineaţă se pot produce inundaţii, din cauza scurgerilor pe versanţi şi a viiturilor rapide.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: