Evenimentul Zilei > Justitie > PERVERSITATE. Cum își alegea fetele, CA LA PIAȚĂ, judecătorul pedofil – le voia minore, virgine și slabe
PERVERSITATE. Cum își alegea fetele, CA LA PIAȚĂ, judecătorul pedofil – le voia minore, virgine și slabe

PERVERSITATE. Cum își alegea fetele, CA LA PIAȚĂ, judecătorul pedofil – le voia minore, virgine și slabe

Judecătorul timișorean pus sub control judiciar pentru că exploata sexual eleve de liceu minore, avea un apetit greu de satisfăcut în materie de fete și reguli stricte. Interceptările SRI în ancheta DIICOT scot la iveală discuții halucinante, în care magistratul de la Judecătoria Timișoara emitea pretenții pe bandă rulantă despre cum trebuiau să arate și să se comporte fetele.

Într-una din discuțiile telefonice înregistrate, judecătorul Nicolae Tomuș explică de ce dorește relații sexuale exclusiv cu minore. ”Mie îmi trebuie o tipă foarte tânără pentru că tot fete foarte tinere am avut. Bine, singurul minus e că a pus puţin pe ea, că mie îmi plac extrem de slabe. Înţelegi? (…) Dacă fata ştiu că doreşte o relaţie, eu sunt cel mai finuţ”.

În aceeași discuție, magistratul recunoaște că e pervers.

Judecătorul era clientul fidel al rețelei de proxeneți coordonată de interlopul Paul Mînzu, care racolara şi plasa de minore unor clienți cu bani. Rețeaua exploata eleve de la liceele bune din Timișoara, care ajungeau să participe inclusiv la orgii în care se consumau droguri de mare risc, de exemplu cocaină.

Judecătorul Tomuş  a fost surprins în timp ce discuta cu o femeie despre o ”micuţă” pe care și-o dorea în pat. ”Eu vreau să fiu cu ea, dar trebuie să fie cuminte, trebuie să… şi să pot să pun şi eu p… pe ea, să ştiu că-i a mea, înţelegi ce vreau să zic. Să ştiu că nu-i a altuia. (…)Dacă tot încerc să mă implic în ea… dacă mă implic într-o relaţie cu fata şi vrea un tip matur care să aibă grijă de ea, vezi să nu fugă toată ziua după interviu, după prostii. Eu pot, dar ea trebuie să fie conştientă ce e a mea. Ştii?(…) Adică trebuie să fie cu mine, să iasă cu mine, să se f… cu mine. Ai zis că la corp îi bună de p… aşa, dezbrăcătă? (…) ”Eu tot fete tinere vreau. (…) Noi suntem mai maturi, mai perverşi”, spunea judecătorul.

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: