Polițiștii de la Secția 15, din București, l-au reținut, joi, pe Viorel Boșnea, de 42 de ani, un pervers care se dezbrăca și se masturba în fața femeilor. Individul, economist de profesie, a ajuns în arest după ce a oripilat o fetiță de 12 ani care l-a găsit în scara blocului în care locuiește gol pușcă și în timp ce săvârşea actele de onanism. Micuța s-a speriat și a intrat, repede în casă, și i-a spus mamei ce a pățit. Femeia a sunat la 112, în jurul orei 14.45.

Sosiți la fața locului, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au făcut verificări și au aflat că, în aceeași zi, o altă femeie a observat, în jurul orei 14.50, un bărbat complet dezbrăcat, în aceeaşi ipostază. Atunci când a văzut-o, bărbatul a fugit pe scări.

Polițiștii au verificat și înregistrările surprinse de camera de luat vederi din scara blocului și, astfel, l-au identificat pe autor.

Anchetatorii au aflat că faţă de Viorel Boșnea era dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea a două fapte similare, la data de 12 ianuarie şi 18 aprilie a.c., pe raza Secţiei 13 Poliţie. La acel moment a fost reţinut, iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acum, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cu Viorel Boșnea în stare de reţinere. Perversul urmează să fie prezentat magistraţilor.

 

 

Te-ar putea interesa și: