Evenimentul Zilei > International > O MARE PERSONALITATE a fost CONDAMNATĂ la ÎNCHISOARE. Cât timp va sta aceasta DUPĂ GRATII
O MARE PERSONALITATE a fost CONDAMNATĂ la ÎNCHISOARE. Cât timp va sta aceasta DUPĂ GRATII

O MARE PERSONALITATE a fost CONDAMNATĂ la ÎNCHISOARE. Cât timp va sta aceasta DUPĂ GRATII

Asaram Bapu, o mare personalitate și guru din India, a fost condamnat la închisoare pe viață, acesta fiind vinovat de violarea unei adolescente.

Justiţia indiană l-a condamnat miercuri pe influentul guru Asaram Bapu la închisoare pe viaţă, după ce l-a găsut vinovat de violarea unei discipole adolescente, a anunţat unul dintre avocaţii săi, scrie AFP.

„Asaram a fost condamnat la închisoare pe viaţă, până la moartea sa”, a declarat Rajendra Singh, unul dintre consilierii condamnatului, scrie News.

Apărarea şi-a anunţat intenţia de a face apel împotriva acestei hotărâri.

Alt guru indian, Gurmeet Ram Rahim Singh, a fost condamnat, în august 2017, la 20 de ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de viol.

Acest caz a provocat un adevărat haos în India şi numeroase ciocniri între susţinătorii lui Gurmeet Ram Rahim Singh şi forţele de ordine.

Zeci de persoane au fost ucise atunci, după ce mii de adepţi au semănat teroarea pe străzile mai multor oraşe din nordul Indiei.