Persoanelor sărmane din Sectorul 4 primesc ajutoare de încălzire pentru locuințe

Persoanelor sărmane din Sectorul 4 primesc ajutoare de încălzire pentru locuințe

Sectorul 4 al Municipiului București, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului cu sprijinul Totul Verde. SA, a început distribuirea de material lemnos către persoanele/familiile cu venituri mici de pe raza teritorială a acestuia.

Cererile se depun în continuare, fie online, fie direct la sediul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei Nr. 12-18, Grand Arena Mall, etaj 1, unde se și oferă ajutor la întocmirea dosarelor.

Toate informațiile referitoare la actele ce trebuie depuse la dosar sunt disponibile accesând următorul link - https://dgaspc4.ro/servicii/ajutoare-pentru--nc-lzirea-locuin-ei?

Ne puteți urmări și pe Google News

”Colegii de la Totul Verde au dus lemnele la oamenii nevoiași din Sectorul 4! Nu lăsăm pe nimeni în urmă și nu o vom face niciodată”, a anunțat primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina oficială de facebook!

Înscrierile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuințelor și a suplimentelor pentru energie sunt destinate persoanelor ale căror venituri lunare nu depășesc 1.386 lei/persoană, în cazul familiei și de 2.053 lei, în cazul persoanelor singure.

Materialul lemnos provine exclusiv din toaletările efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Cei de la Totul Verde se ocupă de distribuire, au listele cu toți cei înscriși și vor ajunge la fiecare dintre ei cu mașina plină de lemne.