Evenimentul Zilei > Social > Pericol public. Un stâlp electric a căzut la Timișoara
Pericol public. Un stâlp electric a căzut la Timișoara

Pericol public. Un stâlp electric a căzut la Timișoara

Traficul maşinilor şi al mijloacelor de transport în comun este blocat, în această dimineaţă, pe unul din cele mai importante bulevarde din Timișoara, după ce un stâlp de curent electric s-a prăbușit din senin.

Se pare că acesta a ruginit la bază, apoi s-a ruptă, fiind probabil afectat și de vântul deosebit de puternic de luni. Stâlpul, aflat în administrația STPT (Societatea de Transport Public Timișoara) se afla pe bulevardul Take Ionescu.

La faţa locului au ajuns în această dimineață echipaje ale Poliţiei Rutiere, muncitori cu maşini de intervenţie şi reprezentanţi ai companiei. Explicația directorului STPT este intrigantă. „În intervalul orar 7.30 – 8.00, datorită faptului că la un troleibuz metropolitan linia 11 i-au căzut troleele în încrucişare, s-a agăţat ancora şi în acel moment stâlpul a fost efectiv, să zicem aşa,  afectat şi s-a înclinat aproape de carosabil. Nu au existat victime, nici nu era cazul să se întâmple pentru că stâlpul nu a avut contact cu carosabilul, s-a sprijinit de firele noastre”, a declarat pentru Pressalert.ro Nicolae Bitea. Traficul spre ieşirea din Timişoara, pe Calea Lugojului, este deviat, iar mijloacele de transport în comun care aveau traseu în zonă au fost deviate. (Sursa foto: Pressalert.ro)