Pentru sala de sport, lucru și întâlniri în oraș: pantaloni scurți pentru bărbați care te vor scoate în evidență

Pentru sala de sport, lucru și întâlniri în oraș: pantaloni scurți pentru bărbați care te vor scoate în evidență Sursa foto: foto bolf.ro

Pantalonii scurți pentru bărbați sunt un element vestimentar foarte popular, util mai ales în zilele toride de vară. Poți întâlni atunci mulți bărbați care poartă pantaloni scurți cu tricouri, iar acest lucru nu se datorează doar călătoriilor de vacanță sau activității fizice înțelese în general. Pantalonii scurți devin din ce în ce mai populari, nu numai în rândul bărbaților tineri. Populare sunt acele modele din denim, cei sport, cargo, chino și chiar bermudele. În sezonul estival, dacă sunt bine selectate, aceste piese vestimentare bine selectate vor deveni cartea de vizită a fiecărui bărbat elegant.

Pantaloni scurți bărbați – ce croială, lungime și material să alegi?

Una dintre problemele foarte importante atunci când alegi pantalonii scurți pentru bărbați este lungimea acestora. Opțiunile sunt diverse -  modele cu o lungime de 3/4, chiar sub genunchi sau deasupra genunchiului, sau poți alege unii foarte scurți . Alegerea diferitelor stiluri este imensă, dar nu orice mode va arăta la fel de bine pentru fiecare bărbat. De remarcat sunt modelele clasice, adică până la genunchi sau maximum 10 cm deasupra genunchiului - o croială foarte populară astăzi, adică bermuda. La rândul lor, pantalonii scurți 3/4 sunt o soluție ideală nu doar pentru o excursie în afara orașului, ci și pentru ținute sport . Dacă vei opta pentru modele foarte scurte, trebuie să știi că sunt o soluție perfectă pentru plajă, dar nu sunt potriviți pentru o ieșire în oraș sau la serviciu.

Bermudele clasice pentru bărbați din bumbac sau in sunt soluția perfectă pentru muncă. Astfel de piese de lucru nu pot fi prea strâmte sau prea largi. Dacă picioarele tale sunt prea subțiri, se recomandă o manșetă care îți va lărgi vizual picioarele. Bărbații cu picioare musculoase ar trebui să aleagă modele simple, fără manșete sau cusături. Cele mai stilate bermude pentru bărbați sunt pantalonii în stil chino, din bumbac.

Pantalonii din denim sunt mereu la modă

Blugii nu se demodează niciodată, așa că este greu de imaginat o garderobă bărbătească fără cel puțin o pereche de pantaloni scurți din denim . Aceștia sunt cea mai bună alegere pentru bărbații care apreciază șicul atemporal. Pot fi combinați cu tricouri pentru bărbați uni sau cu model , tricouri polo sau cămăși cu mâneci scurte sau lungi. Adidașii sau mocasinii vor merge bine cu acest set.

Ne puteți urmări și pe Google News

Blugii de cea mai înaltă calitate combinați cu o croială ultra la modă te vor face să arăți mereu bine, chiar și fără să petreci prea mult timp pentru a lua decizia privind ținuta. În plus, ei vor funcționa bine indiferent de vârstă sau profesie.

Culorile populare sunt albastru sau bleumarin, dar și blugii gri sunt interesanți . Blugii scurți sunt perfecți pentru bărbații care apreciază culoarea clasică atemporală a denimului și, datorită universalității și atemporalității lor, sunt un must-have în fiecare garderobă masculină.

De neînlocuit în zilele caniculare – alege pantaloni scurți

Pantalonii scurți sunt un element foarte important al garderobei oricărui bărbat stilat. Este dificil să porți pantaloni lungi, mai ales în zilele caniculare, când temperaturile cresc. Combinați cu un tricou sunt soluția perfectă pentru fiecare bărbat care vrea să arate la modă și să se simtă confortabil în același timp.

Atunci când îi alegi, merită să verifici colecția disponibilă pe magazin de haine, care este realizată din materiale de cea mai bună calitate, precum bumbac, bumbac cu elastan și denim, astfel încât atunci când vei spăla la temperatura recomandată, aceștia nu se vor micșora sau întinde

Pantalonii scurți pentru bărbați sunt perfecți pentru diverse stiluri. Datorită culorilor lor universale, vor îndeplini așteptările chiar și ale celor mai pretențioși și eleganți bărbați. Cele mai universale culori  sunt nuanțe de gri, bej, bleumarin și albastru. Pentru bărbații care vor să iasă în evidență sunt recomandate culorile albastru deschis, portocaliu și vișiniu. Pantalonii scurți multicolori pentru bărbați au devenit foarte la modă pe podiumuri , adăugând o notă de extravaganță stilului.