Potrivit poliției olandeze nu există dovezi că bărbatul ar fi observat că este urmărit.

Martorii spun că s-a îndreptat intenționat spre camion. Astfel, vineri după-amiază, în localitatea olandeză Escharen, a avut loc accidentul în care a murit Visscher, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovița. Potrivit raportului întocmit de Parchetul General al Olandei, în momentul producerii accidentului, un echipaj al poliției era pe urmele individului care a intrat intenționat într-un TIR, anunță presa olandeză.

Până la producerea accidentului, un echipaj de poliție îl urmărea atent pe Visscher, timp în care autoritățile locale așteptau sosirea unui mandat de arestare din România.

Scena șocantă s-a petrecut pe A73, la Escharen, bărbatul bănuit că a ucis fetița de numai 11 ani și-a pus capăt zilelor. El a accelerat și a intrat din plin într-un TIR, decedând pe loc, în urma impactului devastator.

Johannes Visscher fusese pus oficial sub acuzare pentru răpirea, violarea și uciderea Adrianei Mihaelei Fieraru, o copilă de numai 11 ani, din Gura Șuții, Județul Dâmbovița. Olandezul a mai fost, anii trecuți de câteva ori în vizită prin România.