Evenimentul Zilei > Justitie > Pedofilii de la ”Iulius Mall” din Cluj au fost arestați! Procurorii vorbesc despre fapte incredibile
Pedofilii de la ”Iulius Mall” din Cluj au fost arestați! Procurorii vorbesc despre fapte incredibile

Pedofilii de la ”Iulius Mall” din Cluj au fost arestați! Procurorii vorbesc despre fapte incredibile

Doi bărbați din Cluj, angajați ai unui mall din Cluj Napoca, au fost arestați pentru fapte de agresiune sexuală comise asupra unor copii de vârstă fragedă.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, primul dintre pedofilii arestați este Ilieș Iosif, din Cluj Napoca. Acesta este acuzat de agresiune sexuală împotriva unor copii cu vârste cuprinse între nouă și 11 ani.

Faptele, mai spun procurorii clujeni, au fost comise chiar în incinta mall-ului din Cluj Napoca, într-o cameră tehnică.

”În perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum și la locuința inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare.

De asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuința unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-și exprima voința, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului)”.

Al doilea pedofil se numește Cristoreanu Zoltan (foto), și era angajat la un supermarket din incinta mall-ului clujean și se ocupa cu adunatul cărucioarelor de cumpărături.

Cristoreanu a fost arestat în urmă cu câteva zile, fiind acuzat tot de agresiune sexuală, împotriva minorilor. Procurorii susțin că au probe că pedofilul a comis aceste fapte încă din anul 2018. ”În luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani.

De asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului”.

Anchetatorii mai spun că cei doi comiteau faptele cu o plăcere sadică, fiind trimiși acum la expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă sunt în deplinătatea facultăților mintale. De exemplu, Cristoreanu a obligat să un copil de 11 ani să asiste la scene sexuale explicite. ”În luna februarie a anului 2020, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore, în vârstă de 11 ani, de a-şi exprima voinţa, inculpatul a săvârşit acte de natură sexuală asupra acestuia, respectiv i-a cerut minorului să se desculţe de pantofi şi de şosete după care, în timp ce îi mângâia picioarele, se atingea în zona intimă.

Captarea minorului în comiterea acestui act a fost determinată şi prin faptul că suspectul i-a promis o sumă de bani minorului”, mai spun procurorii.