Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedofil trimis în judecată. Trebuie ținut după gratii deoarece nu se poate abține să respecte ordinul de restricție
Pedofil trimis în judecată. Trebuie ținut după gratii deoarece nu se poate abține să respecte ordinul de restricție

Pedofil trimis în judecată. Trebuie ținut după gratii deoarece nu se poate abține să respecte ordinul de restricție

Un pedofil penticostal care nu a putut sta deorate de copiii pe care-I abuza, a ajuns în arest preventiv. El e acuzat de corupere sexuală a minorului și violență familială. Deși a fost trimis în judecată în stare de un liberate, având ordin de restricție, pentu protecția familiei și a două unități de învățământ, nu s-a putut abține.

Pe numele lui Cornel I., un arădean de 38 de ani, a fost emis un ordin de restricție la începutul lunii. Conform sentinței, era obligat la ”păstrarea unei distanțe minime de 100 m” față de copiii săi, doi băieți și o fetiță, față de soție, față de casa lor, față de Şcoala Generală ”Avram Iancu” şi faţă de Grădiniţa PP10 ”Furnicuţa”, ambele din Arad. Instanța a decis inclusiv evacuarea din căminul conjugal.

Polițiștii de la IPJ Arad au reușit să probeze patru fapte din registrul pedofiliei în cazul bărbatului. Victimele au fost proprii copii sau copiii unor rude, ori colegi de școală și grădiniță ai acestora. În timpul perchezițiie electronice, în caltulatorul bărbatului au fost descoperite sute de imagini foto și video cu minori în ipostaze erotice.

 

Zilele trecute, cazul bărbatului a ajuns în Camera Preliminară a instanței, el fiind trimis în judecată. În plus, deoarece nu a respectat ordinul de restricție impus pe 1 noiembrie, bărbatul a fost introdus în arest preventiv.