Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedofil nenorocit, mamă denaturată: Dacă-mi dai fetiţele să le violez, te iau de nevastă
Pedofil nenorocit, mamă denaturată: Dacă-mi dai fetiţele să le violez, te iau de nevastă

Pedofil nenorocit, mamă denaturată: Dacă-mi dai fetiţele să le violez, te iau de nevastă

Faptele s-au petrecut în Malchow, în nordul Germaniei, unde luni de zile copilele de 1 an şi 4 ani au suportat violenţe sexuale.

Bărbatul, de 34 de ani, avea antecedente penale şi fusese condamnat la 16 luni de închisoare fiindcă a abuzat sexual de propria fiică, după cum relatează Mirror.

Mama victimelor şi bărbatul de 34 de ani s-au cunoscut graţie unui chat de întâlniri amoroase, Knuddels şi au început să se frecventeze, iar femeia a sperat că poate întemeia o familie cu acesta, fiindcă îl dorea atât de mult încât era în stare să-l lase să pângărească copilele.

De asemenea, pedofilul a mărturisit despre dragostea sa perversă pentru sugari și a întrebat mama dacă ar putea să-i trimită fotografii și filme cu fiicelor sale. De aici şi până la viol a fost doar un pas. În prima călătorie la Dresda, el ar fi început să abuzeze de cele două fetiţe.

Bărbatul a ajuns după gratii, dar şi mama micuţelor riscă condamnarea pentru complicitate. Se pare că în diferite ocazii şi-ar fi ''pregătit'' fiicele pentru a fi prezentabile în faţa violatorului, nepăsându-i de durerile şi suferinţa acestora. 

El i-a promis o viitoare viaţă în Dubai, dar au petrecut şi vacanţe în Ungaria şi România, împreună cu fetiţele pe care le viola continuu în hotelurile unde erau cazaţi. Mirror a reuşit să obţină doar prenumele celor doi dezaxaţi: mama Christin şi Daniel P este numele pedofilului. Procesul continuă.