Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedofil de 45 de ani, prins de polițiști. Ce i-a făcut unei fetițe de 11 ani
Pedofil de 45 de ani, prins de polițiști. Ce i-a făcut unei fetițe de 11 ani

Pedofil de 45 de ani, prins de polițiști. Ce i-a făcut unei fetițe de 11 ani

O fetiță de 11 ani a fost violată și apoi șantajată să nu spună nimănui ce a pățit de un pedofil în vârstă de 45 de ani.

Pedofilul din Petroşani a fost reţinut de poliţişti, în cursul nopţii de miercuri spre joi.

El este acuzat că ar fi violat o fetiţă de 11 ani, şantajând-o apoi pe victimă că va prezenta public înregistrări cu ea dacă îi va spune mamei sau altor persoane ce s-a întâmplat.

„Erau vecini. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, în cursul nopţii. El va fi prezentat magistraţilor petroşăneni sub acuzaţia de viol şi şantaj – avea înregistrări cu fata şi o şantaja că le va face publice dacă minora va spune despre relaţiile sexuale mamei sau altor persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Mamă iresponsabilă?

Mama victimei, o femeie de 34 de ani, a fost cea care a reclamat fapta la Poliţia Petroşani, miercuri seara.

Femeia a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuinţa bărbatului de 45 de ani, din Petroşani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora.

Fetiţa a fost condusă la sediul Poliţiei Petroşani, pentru a fi audiată în legătură cu fapta sesizată, şi va fi supusă unei expertize medicale în regim de urgenţă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

De asemenea, conducerea IPJ Hunedoara a dispus o verificare internă pentru a se stabili dacă fapta a mai fost reclamată poliţiştilor de către mama victimei, potrivit Agerpres.