Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedofil de 73 de ani, condamnat. A fost prins datorită unui mesaj lăsat de fetiţa abuzată: Sunt tristă când fac…
Pedofil de 73 de ani, condamnat. A fost prins datorită unui mesaj lăsat de fetiţa abuzată: Sunt tristă când fac…

Pedofil de 73 de ani, condamnat. A fost prins datorită unui mesaj lăsat de fetiţa abuzată: Sunt tristă când fac…

Bărbatul de 73 de ani a fost condamnat după ce s-a găsit mesajul fetiţei de 8 ani abuzată de bătrânul care a negat totul în instanţă.

''Mă simt în siguranţă când sunt iubită. Mă simt  tristă când fac sex cu bunicul'', aceste cuvinte dramatice au dus la arestarea şi la condamnarea unui bărbat de 73 de ani, australian, Desmond Gore, găsit vinovat pentru că a abuzat de o fetiţă de 8 ani. Micuţa îi fusese încredinţată şi-l considera pe bărbat ca pe un bunic.

Gore a fost găsit vinovat de 20 de acuzaţii de abuz sexual, printre care viol asupra a trei fetiţe de 8 ani, potrivit Tribunalului districtual din Armadale, în sud-estul oraşului Perth, între 2007 şi 2010.

Abuzurile s-au descoperit după ce un asistent social a găsit mesajul în interiorul unei cutii

Scrisoarea a fost scrisă de fetiţa care pe vremea aceea avea 8 ani şi adusă la cunoştiinţă imediat după primele denunţuri. Alte două minore şi-au făcut apoi apariţia, descriind în amănunte abuzurile suportate din partea bărbatului respectiv, relatează Daily Mail.

Omul de 73 de ani a negat continuu acuzaţiile. ''E vorba de persoane care vor doar bani'', a spus Gore la Tribunal diminuând credibilitatea presupuselor victime. Bărbatul a încercat să explice că era imposibil să violeze minorele întrucât era impotent. Şi totuşi, judecătorul l-a găsit vinovat…