Evenimentul Zilei > EVZ Special > Pedeapsă barbară pentru un copil în Egipt. Tatăl l-a uns cu miere şi l-a lăsat pe acoperiș, în voia insectelor
Pedeapsă barbară pentru un copil în Egipt. Tatăl l-a uns cu miere şi l-a lăsat pe acoperiș, în voia insectelor

Pedeapsă barbară pentru un copil în Egipt. Tatăl l-a uns cu miere şi l-a lăsat pe acoperiș, în voia insectelor

Presa britanică a relatat cazul unui tată care şi-a pedepsit fiul de 7 ani cu o metodă barbară, ce aduce aminte de Evul Mediu.

Caz sinistru în Egipt. Pedeapsă barbară cu miere şi insecte pentru un copil. Individul care cu greu poate fi numit părinte după fapta reprobabilă, a vrut să-i dea o lecţie de neuitat copilului.

Totul a pornit de la un presupus furt al fiului său. Drept urmare, bărbatul în vârstă de 34 de ani l-a luat pe micuţ, l-a uns cu miere şi l-a urcat pe acoperişul casei. Astfel, omul spera ca micuţul să fie atacat de albine şi alte insecte.

Caz sinistru în Egipt

Şi dacă ele nu-l atacau, băieţelul suferea oricum din cauza expunerii la soare. În cele din urmă, mama copilului a descoperit ce se întâmpla şi a sunat la poliţie. Se pare că această dovadă de cruzime a fost şi o răzbunare la adresa soţiei.

Cei doi nu se mai înţelegeau şi bruta o bătea frecvent pe femeie. Aşa s-a gândit să-l urce pe puşti pe acoperiș şi să-l ungă cu miere pe tot corpul. Vecinii consideră că individul are probleme psihice şi ar trebui să fie internat într-un ospiciu.

Numele bărbatului nu a fost dezvăluit, dar pedeapsa în cazul său poate ajuge şi la câţiva ani de închisoare. Nu se ştie cât timp a stat micuţul Mohammed pe acoperiș, acoperit cu miere şi expus căldurii extreme.

Pedeapsă barbară cu miere şi insecte pentru un copil

Ulterior, autorităţile din Delta Shebin al-Qanater au cercetat foarte atent acest caz semnalat în urmă cu o săptămână. Aşa au fost descoperite imaginile de pe telefonul mamei, în care băiatul are mâna și piciorul legate de stâlp.

Copilul a fost găsit într-o stare „deplorabilă” şi a primit îngrijiri medicale, dar în prezent nu se mai cunoaşte care este starea lui. Mama a solicitat ajutorul unui organism de salvare a copiilor din Egipt după ce a dezvăluit că bărbatul bătea şi băieţelul, conform dailymail.co.uk.