Evenimentul Zilei > Social > Pe străzi e măcel, Poliția Română cântă hip-hop!
Pe străzi e măcel, Poliția Română cântă hip-hop!

Pe străzi e măcel, Poliția Română cântă hip-hop!

Crima organizată trage în cetățeni cu gloanțe, polițiștii răspundcu ...versuri ritmate.

Avem cea mai cool Poliție din Uniunea Europeană, măcar cu asta să ne mândrim! În timp ce infractorii seamănă teroare pe străzile marilor orașe din țară (de sate și comune nici nu mai pomenim!), iar în Piața Constituției din București, colț cu zona zero a securității României, tocmai ce-am avut un măcel între clanurile interlope, ei bine, polițiștii noștri combat puternic cu îndemnuri pe ritm de hip-hop. Sau trap, habar nu am, dar o să ne explice IGPR într-un comunicat de presă ce-a vrut să facă.

Deocamdată, pe Facebook n-a explicat nimic, doar a postat un filmuleț însoțit de următorul mesaj: „Alcoolul nu-i face pe minori mari la fel cum nici trap-ul nu-i face pe tați mai cool”.

Se vrea un mesaj împotriva consumului de alcool în rândurile tinerilor, am înțeles, însă parcă nu era momentul să vedem „gabori” cântând. Poliția ar fi mult mai eficientă și convingătoare dacă s-ar implica activ și cu toată forța în combaterea crimei organizate. Educația copiilor/ adolescenților mai vine și din familie, dar protecția lor trebuie asigurată în primul rând de oamenii legii.