Evenimentul Zilei > Politica > Pe cine vrea în Guvern Marcel Ciolacu: „Are experienţa necesară de a face parte din Executiv, în orice funcţie”
Pe cine vrea în Guvern Marcel Ciolacu: „Are experienţa necesară de a face parte din Executiv, în orice funcţie”

Pe cine vrea în Guvern Marcel Ciolacu: „Are experienţa necesară de a face parte din Executiv, în orice funcţie”

Liderul PSD Marcel Ciolacu vrea o împrospătare a Guvernului. În acest sens, Ciolacu a vehiculat un nume pe care și-l dorește cât mai repede. El a mai spus că este convins că PSD va câștiga viitoarele alegeri și a lansat noi săgeți la adresa PNL.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că îl vrea în Guvern pe fostul premier Mihai Tudose și că acesta poate ocupa orice funcție din cadrul executivului. „Să ştiţi că nici Marian Neacşu nu se duce la ANRE, nici Tudose la Energie, ca să închidem şi aceste breaking-news-uri false. Da, pe Mihai Tudose îl vreau în Guvernul României, cât se poate de repede. Are experienţa necesară de a face parte din Executiv, în orice funcţie”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferința de presă, organizată după alegerile de la Organizația din Brăila.

Noi negocieri

Liderul PSD a vorbit și despre rotația premierilor din luna mai și despre negocierile privind împărțirea portofoliilor de miniștri. Marcel Ciolacu a aruncat noi săgeți la adresa PNL și spune că politicienii nu mai trebuie să țină cu dinții de funcții.

„Au fost doi ani pierduţi cu aşa-zisa guvernare de dreapta. Am vorbit de ministere gestionate dezastruos, cum era MIPE, Ministerul Fondurilor Europene. L-am lăudat pe domnul Marcel Boloş. Au ieşit imediat breakingnews-uri, nu vrem să dăm Transporturile. Nu, domnule, eu vreau un guvern performant şi un stat eficient.

Dacă revenim la mofturile de a băga funcţiile în căciulă, cum au făcut acum doi ani, pe mine m-au pierdut. Eu nu vreau să arunc actul de guvernare şi Guvernul României într-o mascaradă, cum s-a întâmplat acum doi ani, când îşi trăgeau funcţiile din căciulă, în funcţie de rezultatele din judeţe. Guvernele se fac cu oameni cum este Mihai Tudose“, a mai spus Marcel Ciolacu.

Noi săgeți la adresa PNL

Politicianul a mai declarat și că este convins că PSD va câștiga alegerile din 2024. „Se apropie alegerile, vor fi patru rânduri de alegeri în acelaşi an şi întotdeauna intervine manipularea. De această dată eu cred că ne-am învăţat foarte bine lecţia. Cred că vom câştiga toate rândurile de alegeri, pentru că suntem singura formaţiune politică coerentă, cu un program, cu specialişti şi cu soluţii.

Trebuie odată să depăşim mofturile de politicieni mărunţi. Nu am nicio reţinere să o spun, pentru că o ştie toată lumea, eu nu jignesc nici pe cei de la PNL, nici pe liderii lor, când spun acest lucru, pentru că şi ei ştiu realitatea. Ăsta e un fapt pe care trebuie să şi-l asume“, a mai spus Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: