Patul lui Vadim nu e acasă

Patul lui Vadim nu e acasă

În fărădelegea lui, Corneliu Vadim Tudor face "silenzio stampa" în faţa anchetatorilor.

În schimb, le dă declaraţii ziariştilor, martorii privilegiaţi ai numărului de bâlci din faţa Parchetului - vino, lume, să vezi jonglerii cu braţul ghipsat al măscăriciului!

Bafta telespectatorilor e că nu mai ajung chiar toate insultele şi aberaţiile pe micul ecran. Ca să ştiţi ce-aţi pierdut, iată nişte pilde din cel mai recent delir al lui Vadim, adică înainte de a fi din nou pomădat pe la Antene de intransigentul cuplu Stoicescu-Pieleanu: "când am făcut-o curvă pe asta, în stilul meu pamfletar, mi-am exprimat părerea mea politică; "«Chiorul» era s-o mierlească ieri, nu mă bucur de necazul lui, dar uite ce-a păţit fiindcă s-a luat de mine".

E însă o problemă - de logică - şi cu declaraţiile lui Vadim care mai apar la TV. Bunăoară: "Sunt învinuit de tulburarea liniştii şi ordinii publice. Unde? În biroul meu (...)! Ca mâine, voi fi învinuit şi pentru tulburarea liniştii publice în dormitorul meu". Dar biroul "său" e al altcuiva, altfel nu era evacuat! Aşa, Vadim îşi poate instala patul pe Calea Victoriei şi să decreteze că acolo e dormitorul său. Or, dacă halatul său de pacient e vizibil la orice apariţie publică, să-i vedem şi pijamaua europalamentară parcă ar fi prea de tot.

Ne puteți urmări și pe Google News