Accidentul a avut loc pe DN 52, între localităţile Furculeşti şi Alexandria. Daniela Pășu, purtătorul de cuvînt al IPJ  Teleorman a precizat că din cauza neatenţiei, șoferul, în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului. Patru persoane, printre care doi copii cu vârste de 3 şi 9 ani, au ajuns la spital sâmbătă dimineaţă în urma acestui accident.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la sosirea echipajelor de intervenţie şoferul era inconştient şi încarcerat, prezentând multiple traumatisme. După ce a fost scos de pompieri din autoturism, el a fost preluat de personalul medical şi transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Alte trei persoane aflate în autoturism – o femeie de 43 de ani şi doi copii de 3 şi 9 ani – au fost preluate de echipajele medicale sosite la locul accidentului şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Te-ar putea interesa și: