Evenimentul Zilei > Sport > Patrick Mouratoglou risipeşte temerile! Serena Williams nu se retrage încă
VIDEO

Patrick Mouratoglou risipeşte temerile! Serena Williams nu se retrage încă

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, risipeşte temerile privind o posibilă retragere din tenisul profesionist a veteranei în vârstă de 39 de ani, din Statele Unite ale Americii.

Vizibil afectată în urma eşecului suferit în semifinala de la Australian Open, cu japoneza Naomi Osaka, tenismena cu un palmares impresionant, ce numără nu mai puţin de 23 de titluri de Grand Slam, a dat semne că ia în calcul să pună punct carierei sale.

Mouratoglou îi prefigurează un viitor strălucit americancei

Francezul care o pregăteşte pe Serena Williams, Patrick Mouratoglou, dă însă dă înţeles că americanca va mai avea multe de spus şi în viitor, în circuitul WTA.

Un campion nu este definit de victoriile sale, ci de modul în care îşi revine după înfrângeri. Ştiu că Serena va încerca din nou şi din nou, iar eu voi fi alături de ea, până în momentul în care va fi mândră de ceea ce a realizat” a mărturisit francezul care, în prezent, îl mai antrenează şi pe semifinalistul de la Melbourne, grecul Stefanos Tsitsipas, dar şi pe tânara speranţă a tenisului din SUA, Coco Gauff.

Serena Williams, încurajată de Djokovic

Sârbul din fruntea clasamentului ATP, Novak Djokovic, şi-a arătat, la rândul său, respectul pentru jucătoarea care a ridicat deasupra capului, de şapte ori, trofeul de la Australian Open şi i-a transmis încurajări acesteia.

Înţeleg prin ceea ce trece Serena Williams în aceste momente. Este o mare campioană, care a inspirat nenumăraţi sportivi din întreaga lume, iar ceea ce realizează în continuare, în ciuda vârstei sale, este cu adevărat impresionant. Ştiu că e dezamăgită. Indiferent de cât de multe succese ai obţinut, atunci când pierzi un meci este frustrant. E perfect de înţeles să se întâmple aşa” a explicat tenismenul de 33 de ani.