Evenimentul Zilei > Monden > Patrick Dempsey din Grey’s Anatomy revine într-un serial de televiziune
Patrick Dempsey din Grey’s Anatomy revine într-un serial de televiziune

Patrick Dempsey din Grey’s Anatomy revine într-un serial de televiziune

Actorul american Patrick Dempsey, celebru pentru rolul Derek Shepherd din serialul ”Grey's Anatomy”, revine în televiziune într-un nou serial, la cinci ani după plecarea sa din serialul care l-a consacrat.

Timp de 11 sezoane Dempsey l-a interpretat pe neurochirurgul Derek Shepherd.  Acum el va fi în noul lider al Congresului SUA care este complet dezamăgit de cum arată politica americană, în serialul ”Ways & Means”, numit astfel după comitetul care aprobă mijloacele şi procedurile în Camera Reprezentanţilor SUA. De asemenea, actorul e și producătorul serialului.

Personajul său, liderul Camerei Reprezentanţilor, funcţie pe care o exercită în prezent democrata Nancy Pelosi – se aliază cu un congresman al partidului rival pentru a încerca să salveze politic a americană.

Pentru acuratețe, unul dintre creatorii serialului este consultantul politic Mike Murphy, cel care a colaborat cu figuri importante ale Partidului Republican, precum John McCain, Jeb Bush, Mitt Romney, Lamar Alexander, sau Arnold Schwarzenegger. Acest proiect a fost vândut postului CBS, cu condiţia ca Dempsey să fie protagonist.

Sursa: Agerpres